Wie kan helpen bij mantelzorg?


Het antwoord krijg je bij Kempenhof

Kempenhof

Regeltaken kosten de mantelzorger veel energie en zijn een belangrijke bron voor overbelasting. Zorg en ondersteuning wordt vanuit verschillende wetten geregeld en gefinancierd. Hoe zit dat nu precies? Wat wordt er geregeld vanuit welke wet? Waar moet ik zijn? Hoe wordt het geregeld en door wie? Wie kan mij helpen? 

Mantelzorgmakelaar Monique Slijkhuis geeft op 1 december in het auditorium van Kempenhof, aan de Antwerpsebaan 3 in Valkenswaard, een presentatie over haar werk en gaat in op alle vragen. Als je nu al vragen voor haar hebt, kun je die tegelijk met jouw aanmelding vermelden, zodat Monique daar alvast op kan inspelen.

Aanmelden
Inloop vanaf 13.30 uur, aanvang lezing om 14.00 uur. De organisatie vraagt je aan te melden via een e-mail naar pc.valkenswaard@gmail.com of te bellen naar 040-2018649.


Kom in contact

SeniorenBelang Valkenswaard


E-mail: secretariaat.sbv@gmail.com


KvK: 1713 0605
IBAN: NL71 RABO 01529 67486

stuur ons een bericht