Vootstelling dementie


Dementievriendelijk Valkenswaard heeft samen met de gemeente Valkenswaard en De Hofnar het initiatief genomen om deze voorstelling naar Valkenswaard te halen.

Je kunt me gerust een geheim vertellen

(morgen ben ik het toch weer vergeten)

Een hoopvolle theatervoorstelling over dementie

Dementievriendelijk Valkenswaard heeft samen met de gemeente Valkenswaard en De Hofnar het initiatief genomen om deze voorstelling naar Valkenswaard te halen.
Zij kunnen het kaartje voor € 5,00 beschikbaar stellen aan mantelzorgers, zorgprofessionals en iedereen die ooit in aanraking zal komen met dementie.
De voorstelling ‘Je kunt me gerust een geheim vertellen’ is een positief verhaal over dementie. Deze toneelvoorstelling is bij Theater De Hofnar in Valkenswaard te zien op donderdag 13 oktober, van 20:15 tot 22:15 uur


Voorstelling met nagesprek
Theatermaker Madeleine Matzer gaat met ‘Je kunt met gerust een geheim vertellen (morgen ben ik het toch weer vergeten)’ op zoek naar antwoorden op de vele vragen die er bestaan rondom het omgaan met dementie. Actrice Juul Vrijdag speelt zowel de rol van de moeder met dementie als die van de zoekende dochter en wordt daarbij muzikaal bijgestaan door Helge Slikker. Na elke voorstelling volgt, voor wie dat wil, een gezamenlijk nagesprek over hoe het is om iemand die nog leeft stukje bij beetje kwijt te raken. Daarnaast ontvangen bezoekers een boekje met de voorstellingtekst en Tips & Tools over het omgaan met dementie.


Hoe bemachtig ik een kaartje?
Als je een kaartje wilt bestellen kan dit online via www.hofnar.nl met de actiecode DVV13! voor Dementievriendelijk Valkenswaard, via (040) 2074010 of kaartverkoop@hofnar.nl


Kom in contact

SeniorenBelang Valkenswaard


E-mail: secretariaat.sbv@gmail.com


KvK: 1713 0605
IBAN: NL71 RABO 01529 67486

stuur ons een bericht